Най-скъпите слънчеви очила

Дата на публикуване: 20.09.2011

Dolce-and-Gabbana

Под номер 5 е модел на прословутата италианска марка Fendi. Fendi 411 Aviator се отличава с изключително качество на стъклото. Това, разбира се, казва своята дума и резултатът е 1200 долара.

 

Четвъртото място е за Chrome Hearts Kufannaw I. Моделът се отличава с екстравагантност и оргиналност. Последна дума на технологията, тези очила, освен внушителен вид, имат и широки технологични възможости. За тежестта на визията допринася и дизайнът със сребърни бижута, които превръщат моделът в един наистина стилен аксесоар. Проектирани и вдъхновени от стандарта на Ray Ban, цената на тези очила е 1500 долара.

 

С третата позиция всъщност се качваме много високо, защото очилата, които вземат бронзовия медал са на стойност 4000 долара. Moss Lipow със сигурност не правят компромис с качеството на продуктите си. Този модел е създаден за хора, които искат едновременно да бъдат стилни, класически и тежки в своята визия и излъчване.

 

;

Заслужено трето място в класацията за най-скъпи очила в света.
Цената от 65 000 долара удостоява Luxuriator Style 23 с второ място и милиони фенове по света. Слоновата кост и ръчно инкрустираните 123 диаманта създават продукт за истински ценители на тези вещи. И това не е всичко. В изработката на луксозния модел е използвано 18-каратово жълто злато.

 

Този модел на Dolce&Gabana е един от малкото уникални продукти в световен мащаб. Затова и заслужено грабва първото място със стойността си от приблизтелно 384 хиляди долара.

 

Отговори

Имейл адресът ви няма да бъде показан.